Wandmontage

Maak kennis met Wandmontage

Creëer een eenvoudige blikvanger met aluminium panel-, LED- of textielframes die aan de muur gemonteerd zijn. De wandmontage is van toepassing op onze enkel- en dubbelzijdige aluminium LED- en textielframes. De montage van een enkelzijdig frame kan met behulp van wallmounts of door het frame te doorboren. In het bestelproces heeft u de mogelijkheid om één van onze wallmounts toe te voegen aan de bestelling. Bij al onze producten staat vermeld welke wallmount wij adviseren.

Enkelzijdig wandframe Wand frame

Moderne LED- en textielframes voor aan de wand

Ontdek onze Wallmounts

Onze wallmounts zijn gemaak van staal. Hierdoor zijn deze wandmontage mogelijkheden zeer sterk en tevens in hoogte verstelbaar.

Textielframe doorboren Doorboord textielframe Frame doorboren »
De mogelijkheid om te Doorboren

Naast wandmontage met behulp van wallmounts, is het ook mogelijk om een groot aantal profielen te doorboren. De Eco 15, Simple 19 en Slim 25 kunnen wij voorgeboord leveren. Dit noemen wij punchholes. Overige aluminium frames kunnen doorboort worden, echter adviseren wij wallmounts te gebruiken bij wandmontage, met uitzondering dibond profielen. Bij LED op dibond, is het mogelijk om de dibond plaat te doorboren om deze vervolgens aan de muur te bevestigen. Daarnaast is het mogelijk om LED- en textielframes hangend of vrijstaand te plaatsen.