Vrijstaande
mogelijkheden

Sample aanvragen
Maak kennis met

Baseplates

Maak opvallende displays in winkels, maak beursstands, banners of unieke scheidingswanden die perfect staan in ieder kantoor. Gebruik de baseplates in showrooms of onder een beursbalie. De baseplate fungeert als voetsteun onder onze LED- en textielframes. De baseplates zijn onderverdeeld in regular, side en unique. Variërend in gewicht en lengte, elk met hun eigen kenmerk, hebben onze baseplates een moderne uitstraling.

Vrijstaand aluminium frame Vrijstaande scheidingswand

Ter stabilisatie van LED- en textielframes

Baseplates Regular

Onze baseplates Regular zijn rechthoekig en gemaakt van staal of aluminium. De Regular baseplates worden het meest gekozen. De baseplates Regular worden eenvoudig onder het frame gemonteerd met het meegeleverde hardware.

Bekijk de video
Baseplates Sides

De baseplates side zijn speciaal ontworpen om bij uitstek grote aluminium profielen zeer stabiel te plaatsen. Met het bevestigingspunt aan de zijkant, wordt deze baseplate zijwaarts van het aluminium frame gemonteerd met het meegeleverde hardware. Aan de onderzijde is er tevens een bevestigingspunt waarmee de baseplate gemonteerd kan worden.

Bekijk de video
Baseplates

Unique

Onze baseplates unique zijn van staal en geven een ‘finishing touch’ aan het aluminium frame. Deze moderne baseplates zijn opgedeeld in de wheels & delta..De baseplate delta wordt aan de zijkant bevestigd. De baseplate wheel dient aan de onderzijde van het frame bevestigd te worden en is, door zijn wielen, gemakkelijker te verplaatsen.

Bekijk de video
De montage van een Vrijstaand textielframe

In de installatie video hiernaast is te zien hoe een vrijstaand textielframe gemonteerd dient te worden. Het textielframe is te voorzien van diverse baseplates, die hierboven zichtbaar zijn. De baseplate zocht ervoor dat een textielframe stabiel staat. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Installatie vrijstaand textielframe