Akoestische
scheidingswand

Uw partner in

Verbeteren akoestiek

Verbeter de akoestiek met akoestische scheidingswanden. Een strakke en minimalistische interieur met hoge plafonds, gestuukte muren, plavuizen en grote ramen zijn erg mooi, maar funest voor de akoestiek. De akoestische scheidingswanden zorgen voor een demping van het omgevingsgeluid, waardoor een rustige werkomgeving en een prettig werkklimaat gerealiseerd wordt. De akoestische scheidingswanden zijn tussen individuele werkplekken en bureaus te plaatsen. Ook het opdelen van grote ruimtes is eenvoudig met een akoestische scheidingswand. Maak met de wanden onderscheid tussen verschillende afdelingen of creëer een aparte vergaderruimte op kantoor. De scheidingswand dept omgevingsgeluid en zorgt ook nog eens voor extra privacy. Ook bij deze scheidingswanden kunt u kiezen voor een eigen textielprint.

Werkplek afschermen Verbeter akoestiek op kantoor
Effectieve geluidsabsorbatie Verbeter akoestiek met effectieve geluidsabsorbatie
De voordelen van

Aluminium frames

Schaf eenmalig een aluminium frame aan en wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textiel doek dat in het aluminium frame past. Dit wordt bij ons ook wel het textielframe genoemd. U kiest uiteraard uw eigen visual, het geluiddempende materiaal leveren wij mee. U plaatst het materiaal eenvoudig en snel in het aluminium frame, achter het textieldoek. U hangt het frame aan de muur, aan het plafond of op de grond in het kantoor of andere gewenste omgeving. Dit zorgt voor een verbeterde akoestiek en een leuk aanzicht.

Akoestiek verbeteren en galm reduceren
Elke maat
mogelijk

Alle akoestische panelen worden op maat gemaakt. Van frames aan de wand tot aan complete scheidingswanden.

Visual op textieldoek
naar wens

Alle akoestische panelen passen in ieder kantoor interieur. U kiest uw eigen visual, het geluiddempende materiaal verwerken wij achter uw print.

Snel en eenvoudig
wisselen van print

Ideaal voor het regelmatig wisselen van reclame of thema. U vervangt alleen het textieldoek. De akoestische panelen hoeft u niet te vervangen.

Een duurzame
akoestische oplossing

Schaf eenmalig een akoestisch paneel op kantoor aan en vervang alleen het textieldoek wanneer nodig. Een duurzame oplossing.

Aluminium frames te gebruiken als
Akoestiek verbeteren? De therm acoustic in de praktijk

Wilt u de akoestiek verbeteren? Met drie verschillende typen van het geluidsabsorberend materiaal is er altijd een passende oplossing. Plaats het materiaal in het frame, achter het textieldoek en hang het frame aan de muur of aan het plafond. U kunt het frame ook vrijstaand neerzetten als scheidingswand tussen werkruimtes, in een vergaderzaal of showroom. Dit zorgt voor een verbeterde akoestiek en een leuk aanzicht!