Verbeter de
akoestiek

Uw partner in

Het verbeteren van akoestiek en galm op kantoor


Heeft u een open kantoorruimte, waarin veel medewerkers tegelijkertijd praten en bellen? Is er veel omgevingsgeluid en galm in de werkruimte? Verminder de geluidshinder op kantoor en zorg voor een comfortabele werkomgeving met geluidsabsorberend materiaal. Verbeter daardoor niet alleen de akoestiek, maar ook de werksfeer.


Het geluidsabsorberend materiaal Therm Acoustic verbetert de geluidsabsorptie en vermindert galm. Het is dé oplossing voor de demping van geluid in kantoren, werkplekken en vergaderruimtes. Naast kantoorruimtes worden akoestische panelen ook veel gebruikt in callcenters, hotels, musea en recepties.


Toepassing als wanddecoratie
Pak hinderend omgevingsgeluid op kantoor aan met akoestische wandpanelen. De toepassing van het akoestisch materiaal in een akoestisch wandpaneel is een perfecte oplossing voor het verbeteren van geluidshinder op kantoor. Kies eigen afbeeldingen of foto's en creëer een prettige werksfeer met akoestische wanddecoratie. Of versterk uw brand en identiteit en trek visuele uitingen eenvoudig door in het hele kantoorinterieur met akoestische wandpanelen. De akoestische panelen zijn uiteraard ook te gebruiken ter decoratie van een kale muur, en het neerzetten van een rustige werkomgeving voor medewerkers en een warme sfeer voor bezoekers en gasten. En wilt u een andere look? In een handomdraai wisselt u het textieldoek met een andere visual.


Toepassing als scheidingswand
Het geluidsabsorberend materiaal kunt u ook in een scheidingswand op kantoor verwerken. De akoestische scheidingswanden zorgen voor een demping van het omgevingsgeluid, waardoor een rustige werkomgeving en een prettig werkklimaat gerealiseerd wordt. De akoestische scheidingswanden zijn tussen individuele werkplekken en bureaus te zetten en zorgen naast het verbeteren van de akoestiek op kantoor ook voor meer privacy. Ook op opdelen van grote ruimtes is eenvoudig met een akoestische scheidingswand. Maak met de wanden onderscheid tussen verschillende afdelingen of creëer een aparte vergaderruimte op kantoor.

Therm acoustic

U kiest uw eigen visual, het geluidsdempend materiaal verwerken wij achter uw print.

therm acoustic
In gesprek terwijl er in dezelfde ruimte gewerkt wordt? dat kan vanaf nu!
Vier voordelen van het verbeteren van akoestiek en verminderen van galm op kantoor:

Waarom akoestische panelen

Elke maat
mogelijk
Alle akoestische panelen worden op maat gemaakt. Van frames aan de wand tot aan complete scheidingswanden.
Visual op textieldoek
naar wens
De akoestische panelen passen in ieder kantoorinterieur. U kiest uw eigen visual, het geluidsdempend materiaal verwerken wij achter uw print.
Snel en eenvoudig
wisselen van print
Ideaal voor het regelmatig wisselen van reclame of thema. U vervangt alleen het textieldoek. De akoestische panelen hoeft u niet te vervangen.
Duurzame
oplossing akoestiek
Schaf eenmalig een akoestisch paneel op kantoor aan en vervang alleen het textieldoek wanneer nodig. Een duurzame oplossing.
ledframes_voorbeeld
waarom textielframes?

Het voordeel van textielframes

Schaf eenmalig een textielframe aan en wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textieldoek in een aluminium frame.

Maak de werkplaats stiller

Voordeel verbeteren akoestiek

Het grote voordeel van het geluidsabsorberende materiaal Therm Acoustic is dat u het bij iedere kantoorinrichting kunt toepassen. Welke uitstraling uw kantoor ook heeft, er is altijd een passende oplossing. U plaatst dit akoestisch materiaal namelijk in een aluminium textielframe met wisselbaar textieldoek. Op dit doek drukt u naar wens een afbeelding, foto, design of logo.

Alle akoestische panelen zijn dus gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het textieldoek (ook wel peesdoek genoemd) drukt u vervolgens eenvoudig in het frame waardoor het geluidsabsorberende materiaal netjes wordt weggewerkt. Daarnaast is de print makkelijk wisselbaar. In één handomdraai kunt u de sfeer en beleving in de kantoorruimte aanpassen en hiermee de akoestiek op kantoor verbeteren.

voordelen van therm acoustic