Aluminium frames
voor standbouw

Sample aanvragen
De toepassing van

Aluminium frames

Het aluminium frame gecombineerd met een textieldoek met siliconen pees heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een foto op canvas of een foto op poster. De wisselbare print is één van de grootste voordelen. Wanneer een klant de uitstraling van het frame wil veranderen, hoeft hij/zij slechts een nieuw doek met pees aan te schaffen. Ondanks de kleine en goedkope aanpassing, veranderd zowel de look als de feeling. Aluminium frames zijn zeer geschikt voor standbouw.

Ik wil een sample

Sample aanvragen

Kies één van onze samples en ervaar onze dubbelzijdige textielframes eerst zelf.

Nu aanvragen

Voor een professionele uitstraling

Aluminium textielframes
Aluminium

Textielframes

EFKA heeft een ruim assortiment aluminium textielframes waarmee u snel en eenvoudig wisselt van reclame-uiting. Een aluminium textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde en is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Door het frame-and-lock systeem kan het aluminium textielframe snel en eenvoudig gemonteerd worden; hier is geen ervaring voor nodig. Een aluminium textielframe kan aan een wand worden gemonteerd, maar kunnen ook, met behulp van baseplates worden neergezet en met behulp van een suspension cable of wallmount worden opgehangen.

Aluminium

LED-frames

Een aluminium LED-frame wordt ingezet als lightbox. Een lightbox geeft een ruimte meer dimensie, meer beleving, sfeer en een moderne uitstraling. Onze lightbox is verkrijgbaar in elke gewenste maat doordat wij een groot aanbod LED-technieken hebben ontwikkeld. Het voordeel van een lightbox is dat sommige van onze varianten dimbaar zijn. Hiermee stelt u zelf de sterkte van het licht in. Tevens kan het LED-frame worden ingezet als eye-catcher om de attentiewaarde op een reclame-uiting te verhogen. Hierdoor wordt de verkoop bevorderd.

Vestig de aandacht met een led-frame

Mobiele prestatiewand
Aluminium frames te gebruiken als