Reclame
Lichtbak

Extra attentiewaarde met

Verlichte reclame

EFKA is de leverancier en expert op het gebied van reclame lichtbakken. De reclame lichtbak kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verlicht worden. Door jarenlange ervaring hebben wij diverse LED-technieken ontwikkeld. Voor elke wens is er een LED-techniek die aansluit bij het gezochte eindresultaat. Door de textielprint met pees heeft u een flexibele oplossing om een opvallende boodschap over te brengen.

Indoor verlichte ramen Indoor verlichte reclame
Reclame lichtbakken reclame lichtbakken
Op maat

Lichtbakken bestellen

Een maatwerk lichtbak bestellen kan eenvoudig online. U kunt zelf bepalen welke lichtbak of lichtbakken u aanschaft, welke maat u wenst en hoe diep de bak dient te zijn. Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. De reclame lichtbakken en ook de andere aluminium frames worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken.

Reclame laten opvallen met

Indoor lightboxes van EFKA

EFKA is dé complete leverancier voor indoor reclame lichtbakken, lightboxes, textielframes, LED-frames en gebogen frames voor resellers in de print & signbranche. Van retailsigning tot grote (internationale) projecten. Vanwege onze grote voorraad is snelle levering mogelijk. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Textielframes op voorraad Aluminium frames
Maak kennis met EFKA Meer EFKA

Maak kennis met ons team en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!