Pop-up LEDbox

Verlichte promotie display De pop-up LEDbox

De Pop-up LEDbox banner is een verlichte promotie display die geschikt is voor twee textielprints. Het is het alternatief voor de klassieke roll-up banner. De Pop-up LEDbox is leverbaar in twee formaten; 100 x 200 cm en 100 x 250 cm.

De voordelen van een Pop-up LEDbox
Inspiratie pop-up Pop-up LEDbox

Snelle opbouw

Eenvoudig te vervoeren

Onbeperkt te gebruiken

Dubbelzijdige presentatie

Verwisselbare prints

Prints niet verbonden aan frame

Verlicht frame

Banner rollup Roll-up banner

Snelle opbouw

Eenvoudig te vervoeren

Gemiddeld 4 keer te gebruiken

Enkelzijdige presentatie

Print kan niet verwisselt worden

Print verbonden aan het frame

Onverlicht frame

Easy, fast, portable Easy fast portable

Makkelijk te vervoeren In een compacte doos

De Pop-up LEDbox is speciaal ontworpen om eenvoudig te vervoeren en is slechts in 5 stappen, zonder gereedschap, in elkaar te zetten. De compacte doos is voorzien van een ruimte waarin de textielprints geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn alle benodigde onderdelen voor de display compleet binnen een pakket. Naast de standaard doos, is er optioneel een trolley te bestellen waardoor de Pop-up LEDbox nog makkelijker te vervoeren is. De Pop-up LEDbox XL wordt standaard geleverd met een trolley.

Creëer succes met de Verlichte pop up led box

Met een totaal gewicht van slechts 9,5 kg of 14 kg, is deze lightbox go een echt lichtgewicht op de markt van mobiele reclame. Creëer meer succes met een verlichte display. De Pop-up LEDbox overtreft de roll-up banner. Met geïntegreerde verlichting krijgt de advertentie de aandacht die hij verdient. Dit verlichte aluminium frame is te voorzien van twee peesdoeken. Trekt de aandacht in elke situatie ongeacht het dag of nacht is. Vervang de print en u maakt een geheel nieuwe advertentie in slechts enkele tellen. Creëer een verlicht succes met deze pop-up display.

Bekijk de montagevideo