LED op stabilizer

ledtechniek
Sample aanvragen
Een textielframe met

LED op stabilizer

LED op stabilizer wordt aanbevolen bij grote formaten om zeker te zijn van een egale lichtverdeling. Deze techniek verlicht textielprints aan de achterzijde met LED gemonteerd op stabilizers.

De stabilizers worden aan het buitenste textielframe gemonteerd, ter versteviging. Elke maat is dankzij de stabilizers mogelijk. Ondanks deze grote formaten is het voor ons nog steeds mogelijk om de verpakking compact te vervoeren. Dit omdat het systeem compleet modulair is.

Ik wil een sample

Lightbox sample

Ontdek de mogelijkheden van onze LED op stabilizer techniek

Nu aanvragen

LED op stabilizer
LED techniek

Het frame wordt vanuit de
achterzijde(s) van het frame verlicht

Goede lichtverdeling
bij grote formaten

Elke maat lightbox is mogelijk
dankzij de stabilizers

Compact verpakt en
voordelig vervoerbaar

Modulaire opbouw waarbij het
LED voorgemonteerd is

Het led is voorgemonteerd op de stabilizers van het frame

De kracht van

Verlichte textielframes

De platte power LED's zijn gemonteerd op stabilizers die op hun beurt het frame weer verstevigen. De hoek van de lens is zo gepositioneerd dat deze over het gehele frame een perfecte egale verlichting geeft. Dit is de kracht van verlichte textielframes. Met de juiste verlichting wordt een reclame-uiting of boodschap sneller opgemerkt.

Deze LED-verlichting kan ook gedimd worden. De dimmer wordt, net zoals de driver, in het frame verwerkt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan de lightbox eenvoudig gedimd worden. In de meeste situaties is het aan te raden om een dimbaar frame te nemen. Doordat het frame dimbaar gemaakt kan worden, kan het frame op de gewenste sterkte gezet worden.