LED op dibond
LEDtechniek

Sample aanvragen

Een textielframe

Met LED op dibond

Bij deze LED techniek wordt de textielprint, in een textielframe, aan de achterkant verlicht met verlichting voorgemonteerd op een dibond plaat. Door middel van groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige lichtverdeling.

Bij kleine tot middelgrote formaten is een led op een dibond plaat in een lightbox een uitstekende oplossing. Doordat de power LED's op dibond geplaatst worden, is het mogelijk om zeer smalle lightboxen te maken. Ondanks de diepte worden alle drivers in het frame geplaatst. Doordat de LED verlichting dicht op het textieldoek worden geplaatst, komt de visual maximaal tot zijn recht.

Ik wil een sample

Sample aanvraag

Ontdek de mogelijkheden van
onze LED op dibond techniek

Nu aanvragen

LED op dibond
LED techniek

Het frame wordt vanuit de
achterzijde van het frame verlicht

Slechts 50 mm met
maximale lichtsterkte

Minimale frame dikte met het
maximale aantal lumen per m²

Optie om het
licht te dimmen

Bepaal de lichtsterkte
met onze dimmer

Het LED is voorgemonteerd op de dibond plaat binnen het frame

Led on dibond
De kracht van een

Lightbox

Door de platte LED’s die wij gebruiken is het mogelijk om een zeer smalle lightbox te maken. De hoek van de lens is zo gepositioneerd dat deze over het gehele frame een perfecte egale uitlichting geeft. Deze LED-verlichting is gemaakt om te dimmen. De dimmer wordt, net zoals de LED-driver, in het LED-frame verwerkt. Met de dimmer, onze afstandsbediening, is de lightbox eenvoudig dimbaar. In de meeste situaties is het aan te raden om een dimbaar frame te nemen. Doordat het frame dimbaar gemaakt kan worden, kan het frame altijd op de gewenste sterkte gezet worden.