Kubus
textielframe

Cube 65

Het kubus aluminium profiel Cube 65

Een kubus textielframe is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het ontwerpen van een beursstand. Dit kubus aluminium profiel is speciaal ontworpen voor het plaatsen van textielprints aan meerdere zijden. Met dit 3D-profiel worden spectaculaire displays gecreëerd. De textielprint sluit naadloos aan en dit zorgt voor een strak en perfect design. De Cube 65 wordt niet alleen gebruikt als vrijstaande beursstand, maar ook als unieke scheidingswand of indrukwekkende hangende banner.

Kubus aluminium profiel Kubus aluminium profiel

Modulair textielframe

Licht van gewicht

Eenvoudige montage

Modulaire standbouw Modulaire standbouw
Modulaire

Beursstand

Tegenwoordig zijn aluminium textielframes de oplossing voor een duurzame en modulaire beursstand. De Carre 80 en de Cube 65 zijn de perfecte aluminium profielen om snel en eenvoudig een beursstand op te bouwen. Met het kubus profiel ontwerpt u een unieke 3D stand met naadloze hoeken. Met de Carre 80 bouwt u in een korte tijd een modulaire en opvallende beursstand die voorzien kan worden van textielprints. Het textieldoek kan binnen enkele ogenblikken worden verwisseld, waardoor de boodschap of reclame-uiting in een handomdraai is aangepast.

De cube 65 als

Modulair textielframe

Door de flexibele hoekstukken is de Cube 65 een modulair textielframe. Door middel van een snel koppelbare extension set kan de Cube 65 eenvoudig verlengd worden. De Cube 65 is vooral geschikt om er kleine- tot middelgrote kubussen van te maken. Voor grote afmetingen adviseren wij de Carre 80.

Modulaire beursstand Modulaire beursstand
Aluminium frames te gebruiken als