Hangende mogelijkheden
voor LED- en textielframes

Sample aanvragen
Maak kennis met

Hangende mogelijkheden

De ceiling mount is een accessoire waarmee een textielframe of LED-frame opgehangen kan worden. Schuif eenvoudig het meegeleverde hardware in de buitengroef van het aluminium frame of doorboor het aluminium frame. Vervolgens kunt u de ceiling mount bevestigen. De suspension cable heeft een lengte van 4 meter, waarbij het mogelijk is het frame lager op de hangen. Ideaal bij hoge plafonds. Onze suspension cable is TÜV gecertificeerd.

Hangend aluminium frame Opvallende hangende displays

Verhoog de attentiewaarde met hangende LED- en textielframes

Mogelijke

Ophangsystemen

De ceiling mount is een accessoire waarmee een textielframe of LED-frame opgehangen kan worden. Schuif eenvoudig het meegeleverde hardware in de buitengroef van het aluminium frame. Vervolgens kunt u de ceiling mount bevestigen. Met de suspension cable hangt u elk frame lager op. De suspension cable heeft een lengte van 4 meter. Ideaal bij hoge plafonds. Onze suspension cable is TÜV gecertificeerd.

De montage van een Hangend textielframe

In de installatie video hiernaast is te zien hoe een hangend textielframe gemonteerd dient te worden. Het textielframe is te voorzien van ceiling mounts, die hierboven zichtbaar zijn. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Installatie hangend textielframe