Frame met doek

Uw partner in

Frame met doek

Een aluminium frame met textieldoek is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Door ons brede assortiment aluminium frames kunnen wij u voorzien van, muurframes, hangende frames, staande frames, akoestische frames, LED frames en nog veel meer. Voor de verschillende toepassingen hebben zijn verschillende textieldoeken bestemd. Het uiteindelijke doel is dat in elk frame een doek wordt gespannen met uw reclame-uiting

Een textielframe is een aluminium frame met doek dat geheel naar eigen wens te personaliseren is. Zo kunt u de afmetingen en dikte van het frame zelf bepalen, hebt u de keuze uit wel of niet verlicht (en uiteraard diverse soorten licht, eventueel met dimmer en afstandsbediening) en kunt u zelfs bepalen welke vorm het frame heeft. Voor elke situatie hebben onze specialisten wel een passende oplossing te bieden.

  Eyecatchers
Uw partner in

Eyecatchers

Er zijn veel mogelijkheden waarbij u een aluminium textielframe kunt inzetten. Gebruik ze als eyecatcher op beurzen, in de retail of op evenementen. Ook in showrooms, bedrijfspanden en op kantoren kunt u gebruik maken van een frame met doek en zo uw eigen ‘look and feel’ bepalen.

Uw partner in

Verbeteren van akoestiek

Wist u trouwens dat wij ook een frame met doek hebben ontwikkeld dat akoestiek en galm op kantoren verbeterd? Dankzij onze Therm Acoustic wordt een comfortabele werkomgeving gecreëerd zonder echte muren te hoeven plaatsen. Multifunctioneel en zowel in te zetten als wanddecoratie en scheidingswand.

  Verbeteren van akoestiek
Wissel eenvoudig de textielprint met siliconen pees

Elke maat mogelijk

Elk frame wordt op maat gemaakt
met oneindige mogelijkheden

Wisselbare prints

Wissel eenvoudig de textielprint
en verander de ‘look and feel’

Makkelijk vervoerbaar

Frames worden compact verpakt
waardoor wereldwijd vervoer mogelijk is

Nieuwsgierig?

Vraag uw sample aan

In ons bestelsysteem kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zijn voor een frame met doek. Wilt u liever eerst kijken en uitproberen? Dan kunt u via onze website diverse samples bestellen. Weet u zelf nog niet zo goed wat u wilt of wat u nodig bent in uw situatie? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Onze verkoopadviseurs komen graag bij u langs om u een passende oplossing op maat aan te biedenVraag uw sample aan
  maak-kennis-met..