Edge-lit

ledtechniek
Sample aanvragen

LED-frame als lightbox

Met zijdelingse verlichting

Deze LED techniek verlicht de textielprint vanuit de zijde(s) van het profiel. Krachtige LED met een speciale lens zijn aan de binnenzijde van het frame voorgemonteerd en daardoor makkelijk om het geheel te monteren. Zo ontstaat er een LED-frame die ingezet wordt als lightbox.

Het grote voordeel van deze techniek is de prijs-kwaliteit verhouding. Middelgrote formaten kunnen met deze techniek goed uitgelicht worden. Doordat de LED-voeding op de zijkanten worden geplaatst, kunnen deze LED-frames plat worden verpakt. Hierdoor is voordeliger vervoer van de frames mogelijk. De power LED’s hebben de unieke eigenschap dat ze het hele frame egaal vanaf de zijkant uit verlichten.

Sample request
Lightbox sample

Ontdek de mogelijkheden van onze Edge-lit LED techniek

Nu aanvragen

Edge-lit
led techniek

Het frame wordt vanuit de
zijde(s) van het frame verlicht

Optie voor
block-out achterwand

Flexibele reflectie achterwand
voor betere lichtspreiding

Compact verpakt en
voordelig vervoerbaar

Modulaire opbouw waarbij het
LED voorgemonteerd is

Het led is voorgemonteerd in de zijde(s) van de lightbox
heavy-powerled.png
Toegepaste

LED-verlichting

Bij de Edge-lit LED-techniek wordt de Heavy PowerLED gebruikt. De Heavy PowerLED beschikt over een krachtige lens en wordt in de zijde(s) van het frame voorgemonteerd. Door de zijdelingse verlichting is het mogelijk om te kiezen uit enkelzijdige- en dubbelzijdige verlichting.

Heavy PowerLED’s zijn onder licentie van Philips en beschikken over een garantie van 2 jaar.

philips.png
Mogelijke

LED-positites

De Powerleds kunnen op meerdere posities in het frame worden gemonteerd. Kies uit enkelzijdige of dubbelzijdige verlichting aan de binnenkant van de lange zijde of de korte zijde van het LED frame. De beste optie voor de lichtbak van uw klant is afhankelijk van de grootte van het aluminium frame.

LED op lange zijde
1. LED op lange zijde Geschkt voor formaten waarvan een zijde niet groter is dan 0.5 meter. De langste zijde is onbeperkt in grootte.
LED op korte zijde
2. LED op korte zijde Geschikt voor lightboxes met één zijde boven de 0,5 meter (tot max. 1,2 meter) en de langste zijde niet groter is dan 2 meter.
LED op lange zijdes
3. LED op lange zijdes Geschikt voor lightboxes waarvan één zijde onder de 2 meter is, en de andere zijde boven de 2 meter.
LED op stabilizer
4. LED op stabilizer De kwaliteit en het advies per lightbox. Hoe meer sterren, hoe beter de lichtverdeling over het textieldoek. Is het product breder of hoger dan 3 meter, dan adviseren wij een LED op stabilizer.