Enkelzijdig en dubbelzijdig

Curved textielframe


Ideaal als indrukwekkende achter- of scheidingswand

Als enkelzijdig en dubbelzijdig frame verkrijgbaar

Modulair op te bouwen

Mogelijkheid om op te hangen aan het plafond


Sample aanvragen Online bestellen

Kom alles te weten

Specificaties

HEAVY 27 DOUBLE 44
Applicatie Wandmontage Vrijstaand / Hangend
Type Enkelzijdig Dubbelzijdig
Gewicht 0,677 kilo/meter 0,785 kilo/meter
Lengte 6150mm 6150mm
Optie Geluidsabsorberend materiaal
Therm Acoustic D20/25
Geluidsabsorberend materiaal
Therm Acoustic D40/40
Frame kleur

Dit gebogen frame is zeer geschikt om als indrukwekkende achterwand bij beurzen te gebruiken. Of gebruik het gebogen frame als unieke scheidingswand. Maak een statement met textielframes en kies voor een unieke vorm. Gebruik het gebogen frame als hangende banner in de winkel of op de beurs.

Uniek gebogen vormen

Creëer unieke vormen met onze buigmogelijkheden en trek de aandacht. Door gebruik te maken een gebogen achterwand op een bijvoorbeeld een beurs krijgt uw reclame-uiting nog meer aandacht. Met gebogen aluminium textielframes is uw boodschap van meerdere kanten zichtbaar en vergroot u de kracht!

Product sheets

Bekijk hier onze product sheets van de Heavy 27 of Double 44

Heavy 27 Double 44

Gedetailleerde informatie

Hoe werkt dat buigen?

Met een buigmachine van de nieuwste generatie heeft EFKA alles in huis voor de meest bijzondere gebogen textielframes. Zowel enkel- als dubbelzijdige profielen kunnen naar wens in de juiste radius worden gebogen. Doordat deze buigmachine lasermetingen uitvoert tijdens het walsproces, kan er op de millimeter nauwkeurig gebogen worden.

Impressie

I Amsterdam beurs Curved presentatie room Curved studio Cilinder woonkamer
Meer impressies »
Wij helpen u graag verder

Spelen met de vormen

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.