Wanddecoratie

Met een moderne uitstraling
  • Akoestische wanddecoratie
  • Te voorzien van een textielprint
  • Oplossing voor fotobehang

Enkelzijdige textielframes

Snel en eenvoudig te vervangen

Een aluminium textielframe biedt decoratieve en akoestische wanddecoratie op elk gewenst formaat. Het textielframe is te voorzien van een textielprint, waardoor het enkelzijdige textielframe een echte eyecatcher is. Een textielframe is een goede oplossing voor fotobehang. Het voordeel van een textielprint is dat deze snel en eenvoudig te vervangen is, zonder het textielframe van de wand te hoeven halen. Hierdoor is het aluminium frame duurzaam. De enkelzijdige textielframes van EFKA zijn de oplossing voor in het interieur en worden gebruikt in diverse openbare ruimtes, zoals op kantoor.

Textielframe als wanddecoratie Textielframe als wanddecoratie
Inzetbaar als fotowand Inzetbaar als fotowand

Wanddecoratie

Met een moderne uitstraling

De aluminium profielen zijn economisch en stevig. Onze textielframes kunnen aan de muur worden bevestigd of vanaf het plafond worden opgehangen. De textielframes, geschikt als wandreclame, wanddecoratie, fotobehang en fotowand, zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo heb je onze Eco, Simple, Slim en Heavy serie. Variërend in breedte en lengte, elk met hun eigen kenmerk, hebben onze enkelzijdige textielframes een moderne uitstraling.

 
Impressie Impressie Impressie Impressie
EFKA levert Exclusief aan resellers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.

Aluminium frames te gebruiken als