Essentieel voor elke organisatie

Een scheidingswand

  • Scheidingswand de juiste investering voor uw organisatie
  • Zorgt voor betere akoestiek in kale ruimtes
  • Mobiele ruimteverdeler
Beursstand scheiden met behulp van

Een scheidingswand

Beursstands kunnen volledig worden gescheiden met behulp van een scheidingswand of meerdere scheidingswanden. De ruimte verdeler is zeer gemakkelijk in gebruik en binnen 30 minuten opgezet. Om een beursdeelname tot een succes te maken is een goede presentatie en uitstraling van belang. Elke visual kan op textiel gedrukt worden. Bij ons heet dit sublimatie print. Denk aan speciale beursaanbiedingen die uit het oog moeten springen. Textieldoeken die afgewerkt zijn met een platte pees, kunnen in onze textielframes worden geplaatst.

Inzetbaar in elke gewenste ruimte Scheidingswand

Met scheidingswanden deelt u ruimtes geheel naar eigen inzicht in

Het indelen van

Een beursstand

Het indelen van beursstands kan op meerdere manieren. Dit kan met een scheidingswand of met meerdere ruimteverdelers. Bent u een grote organisatie, maar verkoopt verschillende artikelen? Dan deelt u elke ruimte eenvoudig en naar eigen inzicht in met onze textielframes. Hierdoor blijft de beursstand overzichtelijk en aantrekkelijker voor de bezoeker. Tevens zijn de dubbelzijdige textielframes inzetbaar als bewegwijzering, sfeermakers of cateringswanden.

Ruimteverdeler
Verbeter de

Akoestiek op uw kantoor

Lees meer over het verbeteren van de akoestiek op uw kantoor en de verschillende soorten materialen waarmee het geluid gedempt kan worden.


Akoestische scheidingswand
Aluminium frames te gebruiken als