Ruimteverdelers

Essentieel voor elke organisatie

  • Zorgt voor betere akoestiek in kale ruimtes
  • scheidingswanden in zowel lage als hoge uitvoering
  • Mobiele ruimteverdeler

De scheidingswand inzetbaar

In elke gewenste ruimte

Een scheidingswand, ook wel een kantoorscherm, ruimteverdeler, akoestische wand genoemd, is inzetbaar in elke gewenste ruimte. Met een scheidingswand deelt u ruimtes flexibel in. Het aluminium frame kan aan beide zijden worden voorzien van een doek. De verdeler zorgt voor sfeer en een betere akoestiek.

De ruimteverdelers zorgen voor meer privacy op de werkplek. De scheidingswand is in elk gewenst formaat te verkrijgen. De wand zorgt ervoor dat werknemers minder last hebben van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen ze zich beter op hun eigen werk focussen.

Akoestische oplossing Akoestische oplossing Lees meer »
Cateringswand Restaurant verdeler
Deel een ruimte naar eigen inzicht in Ruimteverdelers

Een grote ruimte opdelen in kleine ruimtes? Dit kan met ons dubbelzijdige textielframe voorzien van textielprint. U creëert snel en eenvoudig een extra ruimte in een ruimte. Soms is het handig om een ruimte te verdelen in functionele gebieden, zoals bij een concert of bibliotheek. Bijvoorbeeld een grote zaal dient opgedeeld te worden in een vergader en restaurant gedeelte. Dan is een cateringswand de perfecte oplossing. De cateringswand, voorzien van een textieldoek met daarop een print, wordt ingezet als scheidingswand. De meest gebruikte print in de horeca is een print met daarop voedsel en drinken.

Met de ruimteverdeler deelt u de ruimtes geheel naar eigen inzicht in

Het indelen van Ruimtes

Naast meer privacy op de werkplek, kan de scheidingswand ook ingezet worden op diverse beurzen of evenementen als bewegwijzering, cateringswand of sfeermaker. Onze textielframes zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen.

Aluminium frames te gebruiken als