Outdoor
Textielframes

EFKA Haar Outdoor textielframe
Enkelzijdig

Outdoor frame

Het enkelzijdige aluminium (buiten)spansysteem, is een aluminium frame waarin een groot formaat print kan worden gespannen. Het outdoor profiel is speciaal ontwikkeld voor het toepassen van waterafstotende textielprints voor buitenreclame. Dit innovatieve enkelzijdige outdoor frame bestaat slechts uit twee profielen te weten: het ‘op spanprofiel’ en een ‘afdekprofiel’. Tussen het ‘op spanprofiel’ en het ‘afdekprofiel’ zijn veren bevestigd waardoor het afdekprofiel eenvoudig kan worden geopend en gesloten. Indien dit outdoor profiel gesloten is, kan het doek er niet uit waaien.

Outdoor textielframe

Outdoor frame
Eenvoudige montage
Bepaal uw eigen reclame uiting
Voor outdoor gebruik

Het outdoor profiel laat uw buitenreclame nog meer opvallen

Outdoor reclamebord Outdoor wandframe
Alternatief voor

Buizenframe

Het outdoor textielframe is een alternatief voor de traditionele buizenframes. Plaats de waterafstotende print met juiste afdruk en bereik voorbijgangers, informeer hen en zet ze aan tot actie. Laat het onderdeel zijn van een campagne, waarbij de doeken meerdere malen omgewisseld kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de print langer te laten zitten, om uw huisstijl uit te dragen.

Modulaire constructie Eenvoudige montage

Het outdoor frame is eenvoudig te monteren. Bevestig het frame aan de muur, door hem eerst te doorboren. Na plaatsing kan de waterafstotende textielprint, voorzien van pees, geplaatst worden. Sluit het frame, zodat de print niet wegwaait en een mooie afwerking heeft.

Outdoor aluminium profiel Outdoor textielframe
  Compacte verzending
Compacte

Verzending

De goederen worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Al onze textielframes worden compact verpakt.