Modulaire
standbouw

INNOVATIEVE

STANDBOUW

EFKA heeft al jarenlange ervaring op het gebied van textielframes, LED frame en gebogen frames, waarmee innovatieve en modulaire constructies worden gemaakt. Deze aluminium profielen worden veelal ingezet als in de standbouw. Een beurs in Nederland, maar ook het buitenland, is een plek vol nieuwe kansen. Benut deze kansen door de juiste mensen aan te spreken met een opvallende beursstand. Op deze manier kan er een maximaal rendement worden behaald uit een beurspresentatie. Door de modulaire standbouw van EFKA is het eenvoudig om een beursstand op te bouwen. Het aluminium frame wordt voorzien van een print, waarbij u uw eigen visual bepaald. Nieuwe reclame uiting? Nieuwe textielprint.
Sample aanvragen Offerte aanvragen

Twee profielen
Double 80

Silver
NF-04800
profiel kleur
Alle kleuren
Op aanvraag
Carre 80

Silver
NF-04800
Het Carré 80 profiel

MODULAIRE STANDBOUW

COMPACT VERPAKT

DUURZAAM

Het creëeren van Drie basisopstellingen

De mogelijkheden met dit profiel zijn ongekend. Wij hebben reeds drie formaties voor u opgesteld om u een beeld te geven van de eventuele toepassingen van dit 3D profiel.

L-OPSTELLING
  • Twee dubbelzijdige wanden
  • Bestaat uit: Double 80
Carre L formatie
U-OPSTELLING
  • Drie dubbelzijdige wanden
  • Bestaat uit: Double 80 en Carre 80
Carre U formatie
O-OPSTELLING
  • Vier dubbelzijdige wanden
  • Bestaat uit: Double 80 en Carre 80
Carre O formatie
STANDBOUW VOOR

BEURSSTANDS

EFKA is de specialist in herbruikbare modulaire beursstands. Wij adviseren over de mogelijkheden van standbouw voor beursstands. EFKA levert complete mobiele beursstands, draagbare beurswanden, banners, reclame lichtbakken en meer. De beursstands van EFKA zijn gemaakt van aluminium LED- en textielframes. Deze zijn duurzaam, worden compact verpakt en zijn eenvoudig te monteren.

de-voordelen-van-rond-1.png de-voordelen-van-rond-2.png
Sterke constructie
Aluminium frames TE GEBRUIKEN ALS
Onze frames zijn de ideale oplossing voor