Gebogen

Wandreclame

  • Onderscheidende wandreclame
  • Reclame-uiting in handomdraai aangepast
  • Exclusief geleverd aan EFKA dealers
Buig mogelijkheden

Textielframes

Creëer unieke vormen met onze buigmogelijkheden en trek de aandacht met wandreclame. Met gebogen wand reclame springt iedere boodschap er nog beter uit. Een aluminium cirkel aan een winkel wand kan direct associatie geven met een product en het onderscheidt zich van de “standaard” rechte vormen die nu veelal worden gebruikt als wandreclame. Hiermee vergroot u de attentiewaarde in uw winkel, hotel of restaurant.

Reclame wand rond Rond reclame bord
Double 44 textielframes
Heavy 27 led-frames
Verkrijgbaarheid

Gebogen textielframes

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze aluminium frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.

Aluminium frames te gebruiken als
 
impressie-ronde-vormen impressie-ronde-vormen impressie-ronde-vormen impressie-ronde-vormen
Wij leveren via onze

Dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.