Gebogen wandframe

Voor openbare ruimtes
  • Vergroot de attentiewaarde
  • Stevig aluminium profiel
  • Vervangbare textielprint

Textielframe

Cirkel

Een gebogen wandframe aan uw wand kan direct associatie geven met een product en het onderscheidt zich van de “standaard” rechte vormen die nu veelal worden gebruikt. Hiermee vergroot u de attentiewaarde in uw winkel, hotel of restaurant. Dankzij de ronde vorm, sprint iedere afbeelding of boodschap eruit. Tevens is het textielframe te gebruiken voor in het interieur (huis, kantoorpand etc.)

Textielframe rond Textielframe rond
Textielframe rond Gebogen wandframe
Mogelijkheid om het

Textielframe aan beide kanten te voorzien

Door de gebogen aluminium cirkel op te hangen aan het plafond, met de Double 44, maakt u het mogelijk om een reclame-uiting van beide kanten te voorzien. Kies voor twee verschillende textielprints, zodat er twee reclame-uitingen of afbeeldingen zichtbaar zijn. Zo krijgt het textielframe een vergelijkbare functie als een stoepbord, maar valt met zijn ronde vorm nog meer op.

Verkrijgbaar

Gebogen textielframes

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.

Double 44 Double 44
Heavy 27 Heavy 27
Aluminium frames te gebruiken als