Gebogen
Informatiewand

Ideale opvulling in een ruimte

Een gebogen informatiewand

Een gebogen informatiewand in een openbare ruimte is zichtbaar vanaf meerdere zijden en zal daardoor sneller de aandacht trekken. Gebogen vormen zijn toepasbaar op veel verschillende manieren. Gebruik de gebogen informatiewand in shoppingcentra, tijdens beurzen, tentoonstellingen of gedurende sportevenementen. Een dubbelzijdige curved wand kan worden voorzien van akoestisch materiaal waardoor de akoestiek in een ruimte vele malen beter wordt. De gebogen frames zijn zeer breed toepasbaar zoals u ziet. De aluminium gebogen textielframes zijn zowel enkel- als dubbelzijdig verkrijgbaar. Tevens zijn alle aluminium frames 100% recyclebaar.

Zie meer impressie foto's

Sample aanvragen

Kies één van onze samples en probeer de gebogen frames zelf.

Nu aanvragen

Creëer rustige
ruimtes

Ideaal voor vrijstaand
of aan het plafond

In allerlei verschillende
formaten beschikbaar

Gebogen informatiewand Gebogen informatiewand
Trek de aandacht door gebruik te maken van Ronde vormen

Door grote mensenmassa's kan het in openbare ruimtes enorm druk ogen. Doordat mensen rustig en blij worden van ronde vormen zullen gebogen frames bijdragen aan het creëren van rust en harmonie! Met een curved informatiewand of een cilinder die gebruikt wordt als lampenkap verandert u in een handomdraai een openbare ruimte in een rustig en spraakmakend geheel.

Creëer een opvallende gebogen informatiewand met een unieke textielprint

Bekijk eerdere creaties Eindeloos variëren

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig en dubbelzijdig aluminium frame. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

IK WIL EEN SAMPLE

Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies 3Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies
Meer impressies »
Aluminium frames te gebruiken als