Vanwege pasen zijn wij gesloten op 22-04
EN DU FR
Vanwege paarsen zijn wij gesloten op 22-04
GEBOGEN

BEURSWAND


Als enkelzijdig en dubbelzijdig textielframe verkrijgbaar Textielprint eenvoudig vervangen Dé eyecatcher op beurzen

GEBOGEN BEURSWANDEN VAN

TEXTIELFRAMES

Een gebogen frame is zeer geschikt om als indrukwekkende beurswand bij beurzen te gebruiken. Tevens kan het gebogen frame gebruikt worden als unieke scheidingswand of banner. Verhoog de attentiewaarde met textielframes in deze unieke vorm. Het aluminium frame is eenvoudig te monteren en te voorzien van een textielprint. Creëer spectaculaire beurswanden in elke maat. Wissel eenvoudig de textielprint en verander meteen de look en feeling.

CREËER SPECTACULAIRE RUIMTES gebogen beurswand
PROFESSIONELE BEURSWANDEN beurswanden van aluminium

TEXTIELFRAME ALS

BEURSWAND

Om het aluminium textielframe als achterwand te gebruiken, is het bij een klein radius te adviseren om voetplaten aan het textielframe toe te voegen. Zo plaatst u het textielframe vrijstaand. Dit is alleen mogelijk bij onze dubbelzijdige textielframe, de Double 44. Indien er voetplaten, ook wel Baseplates genoemd, aan het gebogen textielframe worden toegevoegd is de buigradius niet groter dan 50 graden. Bij een groter radius kan het gebogen textielframe, beurswand, zelfstandig blijven staan.

Aluminium frames TE GEBRUIKEN ALS
Onze frames zijn de ideale oplossing voor
WIJ LEVEREN EXCLUSIEF AAN DEALERS

EFKA is leverancier en groothandel van aluminium textielframes, LED-frames en Panel frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

Nu aanvragen