Textielframes
enkelzijdig


Offerte aanvragen
Enkelzijdig

Aluminium frame

Het aluminium frame gecombineerd met een textieldoek met siliconen pees heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een foto op canvas of een foto op poster. Bij EFKA noemen wij dit een textielframe. De wisselbare print is één van de grootste voordelen. Wanneer een klant de uitstraling van het frame wil veranderen, hoeft hij/zij slechts een nieuw doek met pees aan te schaffen. De textielprint is eenvoudig te vervangen, waardoor het interieur of de openbare ruimte een nieuwe uitstraling krijgt. Afhankelijk van het gekozen profiel, kan er LED-verlichting worden toegevoegd om het aluminium frame nog meer dimensie te geven.

DECOR 27 XL 45
Nieuw in de collectie bij EFKA is de Decor 27 XL 45. Dit profiel is een vernieuwde versie van de Heavy 27 XL. Dit aluminium textielframe onderscheid zich van al onze andere profielen, doordat deze in verkrijgbaar is in brushed aluminium, wit en glossy black. Door deze kleuren valt het frame nog meer op en wordt de attentiewaarde verhoogd.

Duurzaam
Eenvoudige montage
Bepaal uw eigen visual
Efka is dé leverancier op het gebied van aluminium frames
Aluminium textielframe

Modulaire constructie

Eenvoudige montage

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren. Onze profielen worden voorzien van een bouwtekening, zodat u of uw klant dit eenvoudig zelf kan doen. De montage is per profiel (textiel, LED of gebogen) verschillend. U kunt kiezen uit zowel enkelzijdige als dubbelzijdige frames. Per profiel zijn bijpassende producten en accessoires benoemd.

De toepassing van

Enkelzijdige textielframes

De enkelzijdige textielframes van EFKA zijn toe te passen in de retail en openbare ruimtes. Hang het textielframe aan de muur en verander in een handomdraai de reclame uiting of visual.

Compacte

Verzending

De goederen worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Al onze textielframes worden compact verpakt.

compacte-verzending.jpg