Textielframes
dubbelzijdig

Sterk en duurzaam

Dubbelzijdig textielframe

Een dubbelzijdig textielframe biedt talloze mogelijkheden op het gebied van indoor events. Het textielframe wordt gecombineerd met twee textiel foto’s voorzien van een siliconen strip. U bepaalt zelf wat de voor- en achterkant is.

Deze textiel foto's zijn eenvoudig te vervangen, waardoor bijvoorbeeld een beursstand, display, interview wand of scheidingswand een nieuwe uitstraling krijgen.

Textielframes dubbelzijdig

textielframes dubbelzijdig
Compact verpakt
Voordelig vervoerbaar
Wisselbare textielprint
met siliconen pees
Elke maat mogelijk
door modulaire opbouw

Efka is dé leverancier op het gebied van aluminium frames

Het textielframe is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen

Vrijstaand en hangend

De dubbelzijdige aluminium frames zijn uitermate geschikt voor vrijstaand en hangend gebruik. De aluminium frames zijn licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De dubbelzijdige textielframes variëren in diepte en kunnen daardoor in elke situatie worden toegepast.

Aluminium frames te gebruiken als

Modulaire constructie

Eenvoudige montage

Alle producten van EFKA zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren. Onze profielen worden voorzien van een bouwtekening, zodat u of uw klant dit eenvoudig zelf kan doen. De montage is per profiel (textiel, LED of gebogen) verschillend. U kunt kiezen uit zowel enkelzijdige, dubbelzijdige als 3D frames. Per profiel zijn bijpassende producten en accessoires benoemd.

Montage dubbelzijdig textielframe

Curved textielframe op een beurs/evenement Curved textielframe op een evenement 3D textielframe in een open ruimte Cilinder textielframe op een beurs/evenement
Bekijk de montagevideo »
Joost Kisman
Joost Kisman
Sales at EFKA
Blog-artikel

Waarom een dubbelzijdig textielframe het meest verkochte profiel is van EFKA

Zit je wel eens met je handen in het haar bij een nieuwe inrichting van een (winkel)pand, showroom of etalage? Je wilt niet zo’n standaard etalage, maar juist opvallen in de winkelstraat, zodat consumenten bij jou naar binnen stappen. Je wilt niet dat ze, zodra ze het pand binnenlopen, meteen rechtsomkeert gaan.

Verder lezen

Voordelig vervoerbaar

compact verpakt
Compact verpakt Verzending

De goederen worden in dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Onze blanco verpakking is geschikt om rechtstreeks naar uw klant te zenden.