Verminder galm en verbeter de akoestiek

Akoestische oplossing


Ideaal voor op kantoor, beurzen, in woningen en restaurants Bepaal uw eigen afbeelding Verminderen van galm

VERMINDER GALM

VERBETER AKOESTIEK

EFKA heeft de oplossing om akoestiek binnen een organisatie te verbeteren. Storende geluiden op kantoor en moeilijk verstaanbare gesprekken: ze lijken onlosmakelijk verbonden met de meeste kantoren. Een slechte akoestiek op kantoor wordt ervaren als drukte, slechte verstaanbaarheid, vermoeidheid, verminderde concentratie en productiviteit. Het gebruik van (teveel) harde materialen in het interieur is hier verantwoordelijk voor. Een slechte akoestiek op kantoor zorgt op den duur ook voor gezondheidsklachten. Een investering in het verbeteren van de akoestiek betaalt zichzelf daarom terug. Bovendien verbetert u het welzijn van uw werknemers en collega’s.

VERBETER AKOESTIEK Akoestische oplossing
beursstand

TEXTIELFRAME ALS AKOESTIEKE OPLOSSING

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND Akoestische scheidingswand

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND

Niemand wil in een saai kantoor zitten. Onze aluminium frames, voorzien van een textiel poster en absorberend materiaal, kunnen in elke situatie worden toegepast. Door de combinatie van de textielprint en het absorberende materiaal, verminderd u de galm en verbetert u uw akoestiek. Het dubbelzijdige textielframe biedt niet alleen een betere akoestiek, maar verbetert tevens de sfeer in de werkruimte. Het dubbelzijdige textielframe fungeert als scheidingwand.


De dubbelzijdige textielframes zijn echte sfeermakers binnen een bedrijf of organisatie. De textielframes frames zorgen ervoor dat hetgeen dat getoond wordt als echte eyecatcher fungeert. De mogelijkheid om sfeermakers te plaatsen zijn divers. Onze hangende en staande dubbelzijdige textiel frames worden veelal gebruikt op beurzen, bij touroperators en tijdens andere evenementen.

ONZE DUBBELZIJDIGE TEXTIELFRAME PROFIELEN
Double 44 Double 44

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

Double 49 Double 49

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

Double 50 Double 50

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

Double 80 Double 80

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg
Aluminium frames TE GEBRUIKEN ALS
Onze frames zijn de ideale oplossing voor