Textielframes

Ons aanbod

Aluminium textielframes

EFKA heeft een ruim assortiment aluminium textielframes waarmee u snel en eenvoudig wisselt van reclame-uiting. Een aluminium textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde en is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Door het frame-and-lock systeem kan het aluminium textielframe snel en eenvoudig gemonteerd worden; hier is geen ervaring voor nodig. Een aluminium textielframe kan aan een wand worden gemonteerd, maar kunnen ook, met behulp van baseplates worden neergezet en met behulp van een suspension cable of wallmount worden opgehangen.

Textielframes Ons aanbod aluminium textielframes
Decor 27 XL 45 Decor 27 XL 45

Textielframe Enkelzijdig

Een enkelzijdig textielframe is bedoeld om op te hangen of aan de mand te monteren. Dit aluminium profiel is speciaal ontworpen voor het uitlichten van uw textielprint met siliconen pees. Onze enkelzijdige aluminium profielen worden veelal aan de wand gemonteerd of in beursstands en interieurbouw geïntegreerd.


Enkelzijdige textielframes

Textielframe Dubbelzijdig

Een dubbelzijdig textielframe biedt talloze mogelijkheden op het gebied van indoor events. Het textielframe wordt gecombineerd met twee textiel foto’s voorzien van een siliconen strip. U bepaalt zelf wat de voor- en achterkant is.


Dubbelzijdige textielframes

Double 80 Double 80
Double 49 Double 49
Cirkel Cirkel textielframe
Cilinder Cilinder textielframe
Curved Gebogen textielframe
Ontdek de meerwaarde van

Gebogen textielframes

Gebogen frames, wie kent ze nog niet? Tegenwoordig zijn de gebogen textielframes de frames die letterlijk en figuurlijk het verschil maken. Door hun opvallende uiterlijk, hebben ze al een streepje voor op de normale textielframes.Ook onze gebogen textielframes zijn snel en eenvoudig te monteren.


Gebogen textielframes

Wij leveren via onze Dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!