Reclame
lichtbakken op
beurzen

Bekijk onze lightbox profielen
Het gebruik van

Reclame lichtbakken

Een beurs is bedoeld om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Op de beurs moet uw product of dienst de volle aandacht krijgen en zich onderscheiden van de concurrenten. Op deze pagina geven wij tips over het gebruik van reclame lichtbakken op een beurzen.

Op een beurs wil uw klant een snel en eenvoudig in elkaar te zetten frame, die ook makkelijk mee te nemen is. Een voordeel van onze reclame lichtbakken is het plug-and-play systeem. Al het voorwerk wordt door ons gedaan, waardoor er op locatie veel tijd bespaard wordt. Een EFKA lightbox, reclame lichtbak, kan snel volledig worden opgebouwd.

Ik wil een sample

Sample aanvragen

Kies één van onze samples en ervaar onze Lightboxes zelf.

Nu aanvragen
LED-sterkte

De sterkte van het licht is alles bepalend op een beurs. Met een krachtige boodschap onderscheid u zich.

Enkel- of dubbelzijdig

De lightboxes van EFKA zijn te voorzien van één of twee textielprints.

Dimbare lightbox

Advies: neem altijd een dimbare lightbox, zodat er op locatie de gewenste lichtsterkte ingesteld kan worden.

Val op met led Val op met led

Reclame lichtbak

Op beurzen

Eindeloos combineren en vooral opvallen, dat kan met onze reclame lichtbak. Alles uit de kast halen om uw klant het gewenste resultaat te geven. Met onze LED-technieken is geen wens te groot en kan elke maat worden gemaakt. Neem de LED op stabilizer. Dit type aluminium frame gecombineerd met backlit LED’s kan gemaakt worden in elke maat. Deze ultieme eyecatcher trekt alle aandacht en zorgt dat uw uiting het meest tot zijn recht komt.

Een ware eye-catcher op de beurs, val op met led
Unieke creaties op beurzen

Reclame lichtbak met textielprint

Mochten er nog twijfels zijn over de aanschaf van een reclame lichtbak met textielprint. Neem dan gerust een kijkje op onze impressie pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn van lightboxes. Door onze ervaring en expertise is geen maat te groot en geen aluminium frame te klein. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u direct kunnen helpen.

Lightboxes in openbare ruimtes

Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies
Meer impressies »
Aluminium frames te gebruiken als