Opvallende
lichtbox

Sample aanvragen
Lichtbakken

In openbare ruimtes

Vergroot de aandacht en attentiewaarde met lichtbakken in openbare ruimtes. Een lightbox, LED-frame, in een grote openbare ruimte fungeert als een informatievoorziening. Op deze manier wordt een boodschap duidelijk en opvallend overgebracht. In onze aluminium textielframes kunnen textielprints met platte pees worden geplaatst. Zo ook in de LED-frames die EFKA aanbiedt. De textielprint is eenvoudig te wisselen, waardoor de look, feeling en boodschap wijzigt. In openbare ruimtes zorgt dit ervoor dat een boodschap op een effectieve manier wordt overgebracht aan de bezoeker of een passant.

Ik wil een sample

Sample aanvragen

Kies één van onze samples en ervaar onze Lightboxes zelf.

Nu aanvragen
LED Lightboxes in openbare ruimtes LED Lightboxes in openbare ruimtes
Unieke creaties met een

Indoor lightbox

Een indoor lightbox brengt sfeer en luxe in een ruimte. Zoals hiernaast te zien is kan er op een subtiele wijze, maar toch opvallend een boodschap duidelijk onder de aandacht worden gebracht. Tegelijkertijd levert de lichtbak met LED en textielprint een toegevoegde waarde aan de ruimte door zijn luxe uitstraling.

In veel gevallen is het aan te raden om deze lightboxes dimbaar te maken. Vaak hangen deze in een hal bij de lift of een soortgelijke ruimte. Omdat het vaak nog onbekend is welke afbeeldingen er gebruikt gaan worden, kan het soms voorkomen dat de LED (vooral in de winter) te fel wordt bevonden. Hierdoor is het aan te raden om het frame dimbaar te maken, om deze zaken voor te zijn.

Een lightbox is inzetbaar in diverse openbare ruimtes
De talloze mogelijkheden van

Lightboxes

Weet u nog niet goed welke lightbox of welke lightboxes u wilt gaan gebruiken? Denk vooral goed na welke boodschap u op de bezoeker wilt overbrengen. Licht versterkt altijd de boodschap, daarom is het belangrijk om te kiezen wat verlicht gaat worden en waar u de focus op wilt leggen. Onderscheiden van de concurrentie kan maar één keer. Neem gerust contact met ons op.

Lightboxes in openbare ruimtes

Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies Bekijk meer impressies
Meer impressies »
Aluminium frames te gebruiken als