LED frames

Aluminium led frame

Als lightbox

Een lightbox geeft een ruimte meer dimensie, meer beleving, sfeer en een moderne uitstraling. Onze lightbox is verkrijgbaar in elke gewenste maat doordat wij een groot aanbod LED-technieken hebben ontwikkeld. Het voordeel van een lightbox is dat sommige van onze varianten dimbaar zijn. Hiermee stelt u zelf de sterkte van het licht in. Tevens kan de lightbox worden ingezet als eye-catcher om de attentiewaarde op een reclame-uiting of tijdens een beurs te verhogen. Hierdoor wordt de verkoop bevorderd.

Afhankelijk van uw wensen, is er altijd een lightbox techniek die aansluit bij het gewenste eindresultaat. Door de textielprint heeft u een flexibele oplossing om een boodschap over te brengen. Nieuwe boodschap? Nieuwe textielprint! Een groot voordeel is dat er geen nieuw LED-frame aangeschaft hoeft te worden.

  Aluminium-led-frame-als-lightbox
Lightbox 50 Reclame lichtbak Lightbox 50
Lightbox 90 Reclame lichtbak Lightbox 90
Lightbox 120 Reclame lichtbak Lightbox 120
Ruim aanbod

Reclame lichtbakken

In ons assortiment hebben wij een grote diversiteit aan reclame lichtbakken. Al onze LED-frames zijn voor enkelzijdig gebruik. De reclame lichtbak die het meest geschikt is voor enkelzijdig gebruik, is LED op dibond. Bij deze enkelzijdige reclame lichtbak, lightbox, wordt de LED voorgemonteerd op een dibond plaat. Door middel van groothoeklenzen ontstaat er een gelijkmatige verdeling. Naast de LED op dibond, verkoopt EFKA ook magisch en dynamisch 3D. Deze LED-technieken zijn ook voor enkelzijdig gebruik.

Onze Edge Lit en LED op stabilizer zijn aluminium profielen, speciaal voor dubbelzijdige aluminium LED-frames. Deze profielen zijn aan beide kanten te voorzien van een textielprint. Deze textielprint wordt ook aan beide zijden verlicht. Tevens is het mogelijk de open profielen aan het plafond te hangen en de gesloten profielen aan de muur. De achterzijde kan voorzien worden van een block-out doek, zodat de muur waarop het LED-frame hangt, niet zichtbaar is.

Wij leveren via onze Dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!