Poster
Klem

Een poster ophangen met een

Aluminium keder frame

Met de Cord 43, onze poster klem, klemt u uw textielposter snel en eenvoudig. EFKA heeft dit product al jaren in haar assortiment en staat bekend onder meerdere benamingen. Bij de één staat het bekend als poster stip, ophangsysteem, poster snap of poster klem. In de signwereld staat dit product beter bekend als keder, kederframe of aluminium keder rails.

Aluminium keder frame

De poster klem zichtbaar in openbare ruimtes

Keder frames ter decoratie

Poster strip
Waarom noemt men Het keder?

Het woord köder betekent aanrijgen of aantrek punt. Het is een hoogwaardige verbinding die wordt gebruikt als randversterking en als verbindingselement voor textiel. Een keder frame met keder pees heeft een groot treksterkte. Ons keder frame wordt veelal gebruikt in standbouw als beursbanner, in de retail als etalage decoratie en in openbare ruimtes als poster-klem. Kortom een ideaal betaalbaar aluminium frame.

Aluminium frames te gebruiken als
Blog
Siebrand Plantinga
Sales at EFKA
Blog-artikel De meest gemaakte fouten in een winkelpresentatie

Tegenwoordig is de aankleding van je winkel niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vooral omdat steeds meer mensen online shoppen, is het van belang om jouw etalage op te laten vallen. Toch gaat er bij een winkelpresentatie nog vanalles mis. Je wilt toch je kijkers omzetten naar kopers?

Verder lezen
Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

EFKA levert uitsluitend Aan dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.