Etalage
Decoratie

Het ophangsysteem voor in

De etalage

Sfeervolle bedrukte banners voor winkel of etalage decoratie. Kleed uw winkel, etalage of showroom representatief en aantrekkelijk aan. Maak voor ieder seizoen of thema verschillende banners. De textiel print is eenvoudig te wisselen, waardoor een reclame uiting snel is aangepast. Dit geldt zowel voor EFKA haar enkelzijdig, dubbelzijdig als keder frames. Plaats een spotlight in de etalage en schijn het licht op het keder frame met keder pees of ga voor een textielframe voorzien van LED.

Etalage decoratie Etalage decoratie

Aluminium keder frame

Het ideale

Reclamemiddel

Het keder frame of het textielframe zijn ideale reclamemiddelen om in een etalage te plaatsen. Het product is licht van gewicht, snel opgezet en eenvoudig te demonteren. Ga voor een opbouw die direct in het oog sprint. Toon naast het reclamemiddel ook de producten die verkocht worden, zodat de klant een betere beleving krijgt. Dit frame staat beter bekend als het 2 kanaals profiel.

Aluminium frames te gebruiken als
Blog
Siebrand Plantinga
Sales at EFKA
Blog-artikel De meest gemaakte fouten in
een winkelpresentatie

Tegenwoordig is de aankleding van je winkel niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vooral omdat steeds meer mensen online shoppen, is het van belang om jouw etalage op te laten vallen. Toch gaat er bij een winkelpresentatie nog vanalles mis. Je wilt toch je kijkers omzetten naar kopers?

Verder lezen
Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

EFKA levert uitsluitend Aan dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.