Beursbanner

Een pvc-banner bekend als

Keder banner

Met een PVC-banner, ook bekend als keder beursbanner, kunt u uw reclameboodschappen aanpassen in een handomdraai. Het duurzame materiaal en de premium fotoprint zorgen voor een lange houdbaarheid. U kiest zelf het formaat van het aluminium frame, waarin de beursbanner geplaatst kan worden. Presenteer uzelf en uw bedrijf met deze vorm van reclame. Een gerichte en stijlvolle manier om een langdurige indruk te maken op uw klanten.

Aluminium keder frame

Beursbanner Gebogen beursbanner

Pvc-spandoek

Voor wand en gevel

Wilt u uw banner meteen aan de beurswand of beurs gevel monteren? Dan is het PVC-spandoek met piping de ideale uitkomst. Het enige wat u nodig heeft is een constructie waaraan een perlon draad of ander stevig draad bevestigd kan worden. Deze constructie wordt veelal gebruikt op handelsbeurzen, tentoonstellingen en andere indoor evenementen Het aluminum keder frame voorzien van geprinte banner is veelzijdig, budgetvriendelijk maar ook een reclamedrager met grote impact.

Keder beursbanners zijn budgetvriendelijk

Efka is de specialist in

Beurs banners

Met een beurs banner maakt u uw beursstand compleet. De budgetvriendelijke beurs banners koopt u bij EFKA. De aluminium textielframes van EFKA zijn uiterst eenvoudig te monteren. De keder banner is het meest simpele systeem die direct kan fungeren als grote banner voor of aan de beursstand. Hiervoor heeft u alleen de Cord 43 en enkele accessoires nodig voor de finishing touch. Wilt u toch liever een staande banner? Ga dan voor EFKA haar dubbelzijdige textielframes. Deze frames zijn ook duurzaam en inzetbaar als beursbanner.

Hangende beursbanner Gebogen hangende beursbanner
Aluminium frames te gebruiken als
Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

Efka levert uitsluitend

Aan dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.