Aluminium
keder frame

Betaalbaar en buigbaar

Keder frame

Het keder frame is een betaalbaar aluminium frame. Dit frame is te voorzien van een textielstof met keder pees en is gebogen verkrijgbaar. De pees is van flexibel pvc waaraan een doek bevestigd wordt. Het doek met de flexibele dikke pees wordt in het aluminum frame geplaatst en wordt afgesloten met een endcap. De keders zijn in diverse lengtes leverbaar en zijn toepasbaar op ons keder frame. Ga voor een enkele banner, dubbele banner of cilinder keder. De keder dient een minimale dikte van 7.5mm en een maximale dikte van 13.0mm te hebben, zodat deze in ons aluminium keder frame geplaatst kan worden.

Aluminium frame Curved textielframe op een beurs/evenement

Eenvoudige installatie

Gebogen of recht

Makkelijk wisselbaar

Aluminium keder frame
Waarom noemt men het keder?

Het woord köder betekent aanrijgen of aantrek punt. Het is een hoogwaardige verbinding die wordt gebruikt als randversterking en als verbindingselement voor textiel. Een keder frame met keder pees heeft een groot treksterkte. Ons keder frame wordt veelal gebruikt in standbouw als beursbanner, in de retail als etalage decoratie en in openbare ruimtes als poster klem. Kortom een ideaal betaalbaar aluminium frame.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

Efka levert uitsluitend aan dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.