PVC schermen

PVC premium (B1)

Een transparant PVC-doek, inclusief B1-certificering, voor aluminium frames om uw werkomgeving zo in te richten dat er een veilige afstand wordt gecreëerd. Verschillende opstellingen mogelijk, aanpasbaar aan uw specifieke situatie.

  • Transparant PVC op maat gemaakt
  • Inclusief B1-certificering
  • Voor een veilige werk- en/of leeromgeving
  • Ook na de 1,5 meter samenleving te gebruiken

Specificaties

Artikelnummer:FK-9020
Type / artikelgroep:PVC schermen
Brandwerende test:B1-certificaat
De verschillende

Type PVC schermen

PVC basic PVC basic Zonder brandcertificering
PVC premium (B1) PVC premium (B1) Inclusief B1-certificering
Voorzien van

B1-certificering

PVC premium beschikt over een B1-certificering, hierdoor kun je het goed voor openbare ruimtes inzetten. Het materiaal is op maat te bestellen.

PVC premium (B1) is een

Kwalitatieve en duurzame oplossing

Geen eigen gemaakte constructies, maar een kwalitatieve en professionele oplossing voor de veilige 1,5 meter afstand tussen klanten en/of medewerkers. Zodra de scheidingswanden niet meer nodig zijn, kunt u de frames opnieuw inzetten voor andere toepassingen met geprinte doeken of akoestisch materiaal. Wel zo duurzaam!

De mogelijkheden

Op kantoor en in gebouwen

De scheidingswanden creëren op kantoor veilige werkplekken voor medewerkers. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, aanpasbaar aan uw specifieke situatie. Ook kunnen de transparante scheidingswanden worden ingezet om bijvoorbeeld looproutes van elkaar te scheiden. Dit creëert duidelijkheid en overzichtelijkheid voor uw klanten.

Transparante scheidingswanden

Ook na de 1,5 meter samenleving te gebruiken

Als er weer op een veilige manier gewerkt kan worden zonder de transparante scheidingswanden dan kunnen de frames van geprinte doeken worden voorzien. Gebruik het frame met gepersonaliseerd doek op een prominente plek in uw winkel of maak van de scheidingswanden akoestische werkplekafscheider.