PVC schermen

PVC basic

Een transparant PVC-doek voor aluminium frames. Richt uw werkomgeving zo in dat er een veilige afstand gecreëerd wordt. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, aanpasbaar aan uw specifieke situatie.

  • Transparant PVC-doek op maat gemaakt
  • Voor een veilige werk- en/of leeromgeving
  • Ook na de 1,5 meter samenleving te gebruiken

Specificaties

Artikelnummer:FK-9014
Type / artikelgroep:PVC schermen
Brandwerende test:Geen
De verschillende

Type PVC schermen

PVC basic PVC basic Zonder brandcertificering
PVC premium (B1) PVC premium (B1) Inclusief B1-certificering
PVC basic is een

Kwalitatieve en duurzame oplossing

Geen eigen gemaakte constructies, maar een kwalitatieve en professionele oplossing voor de veilige 1,5 meter afstand tussen klanten en/of medewerkers. Zodra de scheidingswanden niet meer nodig zijn, kunt u de frames opnieuw inzetten voor andere toepassingen met geprinte doeken of akoestisch materiaal. Wel zo duurzaam!

De mogelijkheden

Op kantoor en in gebouwen

De scheidingswanden creëren op kantoor veilige werkplekken voor medewerkers. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, aanpasbaar aan uw specifieke situatie. Ook kunnen de transparante scheidingswanden worden ingezet om bijvoorbeeld looproutes van elkaar te scheiden. Dit creëert duidelijkheid en overzichtelijkheid voor uw klanten.

Transparante scheidingswanden

Ook na de 1,5 meter samenleving te gebruiken

Als er weer op een veilige manier gewerkt kan worden zonder de transparante scheidingswanden dan kunnen de frames van geprinte doeken worden voorzien. Gebruik het frame met gepersonaliseerd doek op een prominente plek in uw winkel of maak van de scheidingswanden akoestische werkplekafscheider.