Akoestiek

EverUse

Op aanvraag beschikbaar

Verbeter de akoestiek en verminder galm in elke gewenste omgeving met EverUse. Dit materiaal wordt gemaakt van natuurlijke, cellulose vezels en is Cradle-to-Cradle gecertificeerd.

  • Duurzaam akoestisch materiaal
  • Hoge absorptiewaarde
  • Met brandcertificaat
  • Cradle-to-Cradle certificaat

Specificaties

Artikelnummer:FK-8933
Dikte:20mm

Duurzaam akoestisch materiaal

EverUse is een 100% circulaire isolatieplaat gemaakt van natuurlijke cellulose afvalstromen van papier en karton. Daarom zijn de materialen zacht voor je huid en niet schadelijk voor de luchtwegen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt om te gebruiken in duurzame en gezonde gebouwen. Het akoestisch materiaal verbetert de akoestiek in bijvoorbeeld restaurants, receptieruimtes, vergaderzalen en kantoren. EverUse is zo ontworpen dat het materiaal volledig kan worden hergebruikt.

Hoge absorptiewaarde

Op het gebied van geluidsabsorptie scoort EverUse veelal beter dan andere akoestische materialen. Het is uitgebreid getest. De geluidsabsorptie is zeer hoog, zelfs bij een geringe dikte van het materiaal. Daardoor is dit materiaal in combinatie met onze profielen uiterst geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Het materiaal kan gecombineerd worden met het Double 50 profiel voor vrijstaande oplossingen. Combineer met het Slim 25, Heavy 27 of Lightbox 50 profiel als akoestische oplossing voor aan de wand of verticaal hangend aan het plafond.

EverUse

Eigenschappen EverUse

Het materiaal is verkrijgbaar met een dikte van 20 en 40 mm met een plaatmaat van 122 x 67 cm. In een frame kunnen meerdere platen gecombineerd worden. Het materiaal is eenvoudig in het frame te bevestigen. Indien gewenst kan het materiaal met houtlijm aan de muur worden bevestigd.

EverUse 20mm EverUse 20mm
EverUse 40mm EverUse 40mm

Met brandcertificaat

EverUse is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Dat betekent dat het aan de strengste eisen voor brandveiligheid voldoet, met een Euro-Brandklasse A1-B/s1/d0. Het materiaal is niet brandbaar, er komt geen schadelijke rook vrij en er vallen geen brandende druppels vanaf.