Enjoy life with light
Inloggen

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

Verbeter akoestiek

Verbeter akoestiek en galm op kantoorHeeft u een open kantoorruimte, waarin veel medewerkers tegelijkertijd praten en bellen? Is er veel omgevingsgeluid en galm in de werkruimte? Verminder de geluidshinder op kantoor en zorg voor een comfortabele werkomgeving met geluidsabsorberend materiaal. Verbeter daardoor niet alleen de akoestiek, maar ook de werksfeer.

Het geluidsabsorberend materiaal Therm Acoustic verbetert de geluidsabsorptie en vermindert galm. Het is dé oplossing voor de demping van geluid in kantoren, werkplekken en vergaderruimtes. Naast kantoorruimtes worden akoestische panelen ook veel gebruikt in callcenters, hotels, musea en recepties.

“Met een klant in gesprek terwijl er in dezelfde ruimte gewerkt wordt? Dat kan nu prima! En het ziet er ook nog eens gaaf uit!”

Waarom akoestische panelen
Vier voordelen van het verbeteren van akoestiek en verminderen van galm op kantoor:

Elke maat mogelijk
Alle akoestische panelen worden op maat gemaakt. Van frames aan de wand tot aan complete scheidingswanden.

Visual op textieldoek naar wens
De akoestische panelen passen in ieder kantoorinterieur. U kiest uw eigen visual, het geluidsdempend materiaal verwerken wij achter uw print.

Snel en eenvoudig wisselen van print
Ideaal voor het regelmatig wisselen van reclame of thema. U vervangt alleen het textieldoek. De akoestische panelen hoeft u niet te vervangen.

Duurzame oplossing akoestiek
Schaf eenmalig een akoestisch paneel op kantoor aan en vervang alleen het textieldoek wanneer nodig. Een duurzame oplossing.Toepassing als wanddecoratie
Pak hinderend omgevingsgeluid op kantoor aan met akoestische wandpanelen. De toepassing van het akoestisch materiaal in een akoestisch wandpaneel is een perfecte oplossing voor het verbeteren van geluidshinder op kantoor. Kies eigen afbeeldingen of foto's en creëer een prettige werksfeer met akoestische wanddecoratie. Of versterk uw brand en identiteit en trek visuele uitingen eenvoudig door in het hele kantoorinterieur met akoestische wandpanelen. De akoestische panelen zijn uiteraard ook te gebruiken ter decoratie van een kale muur, en het neerzetten van een rustige werkomgeving voor medewerkers en een warme sfeer voor bezoekers en gasten. En wilt u een andere look? In een handomdraai wisselt u het textieldoek met een andere visual.

Toepassing als scheidingswand
Het geluidsabsorberend materiaal kunt u ook in een scheidingswand op kantoor verwerken. De akoestische scheidingswanden zorgen voor een demping van het omgevingsgeluid, waardoor een rustige werkomgeving en een prettig werkklimaat gerealiseerd wordt. De akoestische scheidingswanden zijn tussen individuele werkplekken en bureaus te zetten en zorgen naast het verbeteren van de akoestiek op kantoor ook voor meer privacy. Ook op opdelen van grote ruimtes is eenvoudig met een akoestische scheidingswand. Maak met de wanden onderscheid tussen verschillende afdelingen of creƫer een aparte vergaderruimte op kantoor.

VOORDEEL VERBETEREN AKOESTIEKHet grote voordeel van het geluidsabsorberende materiaal Therm Acoustic is dat u het bij iedere kantoorinrichting kunt toepassen. Welke uitstraling uw kantoor ook heeft, er is altijd een passende oplossing. U plaatst dit akoestisch materiaal namelijk in een aluminium textielframe met wisselbaar textieldoek. Op dit doek drukt u naar wens een afbeelding, foto, design of logo.

Alle akoestische panelen zijn dus gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het textieldoek (ook wel peesdoek genoemd) drukt u vervolgens eenvoudig in het frame waardoor het geluidsabsorberende materiaal netjes wordt weggewerkt. Daarnaast is de print makkelijk wisselbaar. In één handomdraai kunt u de sfeer en beleving in de kantoorruimte aanpassen en hiermee de akoestiek op kantoor verbeteren.
Verbeter akoestiek met Therm Acoustic

Het voordeel van textielframesSchaf eenmalig een textielframe aan en wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textieldoek in een aluminium frame.
Snel en gemakkelijk wisselen van doek
Efka B.V.
Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.

Sibon
 
Efka B.V. Efka B.V. 0512-472721 verkoop@efkaledframes.nl