Onze service


Meer dan frames

Verpakking en logistiek

Textielframes zijn verpakt in extra beschermende lengtepakketten en direct klaar voor transport. Wilt u de order rechtstreeks naar uw klant versturen? Blanco verzending wordt bij ons automatisch geregeld. Ook het toevoegen van een eigen pakbon behoort tot de mogelijkheden. Door onze diverse distributie partners (DHL Express, Bulstra Transport en eigen transport) kunnen wij uw bestelling waar en wanneer u wilt leveren.

Wij helpen u graag verder

Hulp bij installatie

Aluminium textielframes zijn in elke maat mogelijk. De in verstek gezaagde delen zijn eenvoudig te monteren tot een frame met de bijgeleverde accessoires.

Voor elk profiel is een uitgebreide installsheet beschikbaar met daarop een beschrijving hoe deze te monteren is. Bij LED frames zijn de lenzen en de bedrading met adapters al vooraf geïnstalleerd op het profiel. Installatie van Lightboxes zijn daarom bijna net zo eenvoudig als bij onze niet verlichte textielframes.

Installatie sheets

Installatie team nodig?

Een volledige installatie op locatie
vanuit uw bedrijfsnaam

3 jaar garantie
op ledframes

Op al onze LED-frames geldt een garantie van 3 jaar. Door onze jarenlange ervaring in LED hebben wij duurzame LED-strips en adapters ontwikkeld die erg lang meegaan.

Ledframes zijn voorzien
van een ce-certificaat

Het CE-certificaat geeft aan dat het frame gemaakt is volgens de geldende richtlijnen, waardoor u erop aan kunt dat het frame met LED volledig veilig is.

Vragen of opmerkingen?
Wij staan voor u klaar

Mocht een van de frames mankementen vertonen, dan sturen wij kosteloos een vervangend product op. Ook een monteur op locatie is onderdeel van onze service.

Disclaimer
Sibon SignPro Fespa Sign+